gif
Kapaklı Di̇reksi̇yon Tami̇ri̇ | Rota Direksiyon - Kapaklı Direksiyon Servisi

Kapaklı direksiyon tamiri

Kapaklı direksiyon tamiri 13 Şubat 2023

Kapaklı direksiyon tamiri

Kapaklı Direksiyon Tamiri

 

kapaklı direksiyon tamiri yapan firmalar arasında yerini alan Rota Direksiyon tamir ve bakım servisi, 20 yılı aşkın süredir Kapaklı’da faaliyet göstermektedir. Firmamız sadece direksiyon kutusu, direksiyon pompası ve elektronik direksiyon alanında hizmet vermektedir. Tüm marka ve model araçlarda hizmet veren firmamız Kapaklı Yeni Sanayi Sitesinde bulunmaktadır. 20 yıldan fazla süredir hizmet veren firmamız yaptığı işlemlerde 6 ay garanti vermektedir.

 

Kapaklı direksiyon tamiri için bölgede hizmet veren Rota direksiyon, tüm marka ve model araçlarda hizmet verebilir.  direksiyon kutusu ve pompa tamiri yapılabilir. 

Araçlarınızda direksiyonla ilgili arızalarınız var ve sorunun çözümünü bilemiyorsanız konu hakkında firmamızdan destek alabilirsiniz. Kapaklı direksiyon tamiri için firmamızdan ücretsiz ekspertiz talebinde bulunabilir ve aracınızla ilgili arızaya dair açıklamaya sahip olabilirsiniz.

Direksiyon tamiri alanında uzman kadromuzla 20 yılı aşkın süredir Kapaklı'da hizmet vermekte olan firmamızda İletişim bilgilerimizi kullanarak ulaşabilirsiniz. Google üzerinden Rota Direksiyon araması yaparak yine bize ulaşabilirsiniz.

Sorununuzla ilgili randevu talebi oluşturmak ya da bilgi almak için 0534 715 77 62 ve ya 0505 912 93 62 numaralı telefondan firmamıza ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

0534 715 77 62